Voor meer info Bel 035-6939120

Gebruikte boten & trailers

Weet je dat er altijd leuke gebruikte boten en trailers zijn? Op deze pagina kunnen onze klanten GRATIS hun boot of trailer te koop aanbieden. Heb je zelf bijv. een Laser, Splash, Optimist of RS Feva in de verkoop? Neem vrijblijvend contact met ons op. Deze pagina veranderd regelmatig dus hou onze site goed in de gaten voor het actuele aanbod!

 • Watersport
 • Gebruikte boten en Trailers

Gebruikte boten en trailers

Splash 2592 nwSPLASH NED 2592  € 1.995,-

Te koop aangeboden: Splash NED 2592. De boot is in goede conditie, compleet en wedstrijdklaar. Optuigen en gaan. De kleur van de romp is lichtblauw.

De boot is inclusief: mast (2018), masthoes, 2 zeilen (wedstrijd & training), 2 zeilhoezen, 2 gieken, giekhoes, zwaard en roerblad (beide epoxy), helmstok met joystick, Harken blokken, neerhaler (2017), alle lijnen, grondblok (2019), zwaardtas, trolly (waltrailer), onderhoes, bovenhoes, diverse losse spullen en meetbrief.

De boot ligt momenteel in de stalling in Woudenberg, daar op afspraak te bezichtigen.

Deze boot wordt aangeboden door: Familie Cardous
Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Splash 1602 1SPLASH NED 1602  € 1.000,-

Wij gaan onze Splash verkopen, het bootje zeilt fantastisch en de romp ziet er nog goed uit, alleen zit er een beetje osmose waar die achter op de trailer steunt (zat er al in bij aanschaf). In het begin is er veel in gezeild, maar de klad komt er in omdat de kinderen (gaan) studeren.

Altijd op waltrailer op de wal gestaan (Vrijbuiter Loosdrecht) en in de winterstalling binnen. De Selden mast is vrij nieuw, ongeveer 3 jaar en er is weinig mee gevaren. Trainingszeil is redelijk goed, wedstrijdzeil nog “knisper vers” (ook weinig mee gevaren). RWO neerhaler en giek achterlijk/onderlijk verstelsysteem. Roer- en zwaardtas (roer en zwaard zijn goed), waltrailer (hellingwagen), bovendektent kan beter, onderdektent goed. Roerblad is aan vervanging toe.

Deze boot wordt aangeboden door: Familie Voorhoeve
Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Splash 2521 1SPLASH NED 2521   VERKOCHT 

Wegens overstap naar andere klasse aangeboden: goed onderhouden Splash, klaar om (wedstrijd) in te zeilen! Compleet met: 3 zeilen (een wedstrijdzeil, een trainingszeil en een reservezeil), waltrailer (trolly), onder-en bovendekzeil, mast- en giekhoes, roer- en zwaardtas, alle lijnen in goede staat, vaantje, kompas, vernieuwd roer, nieuwe hangbanden en meetbrief.

De boot staat in de garage en is op afspraak te bezichtigen in Bussum.

Deze boot en trailer wordt aangeboden door:
Mailadres:
Laser 203315LASER RADIAL NED 203315   VERKOCHT

Unieke kans! Super snelle wedstrijd Laser Radial, romp wit en zeer compleet uitgevoerd. Geldige meetbrief, één trainingszeil (3 jaar oud), beslag Harken Carbon, roerblad en zwaard, Carbon verlenger, schoot, val en  trimlijnen uit 2018 en trolley (waltrailer). Meegeleverd worden een bovendekzeil, zeilhoes, roer- en zwaardtas, nieuwe trainingbovenmast, vaan en heel veel extra’s.
Deze boot is optimaal om in te stappen in de Laser Radial klasse. Alles zit er op en er aan en perfect om mee te trainen.
 

Deze boot wordt aangeboden door:
Mailadres:


 

0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern
Icon Alles snel bezorgd door PostNL of DPD  Icon Wij bezorgen ook op zaterdag  Icon Bestellingen worden z.s.m. verwerkt Icon Ruilen is bij ons geen probleem
Icon Alles snel bezorgd door PostNL of DPD
Icon Wij bezorgen ook op zaterdag
Icon Bestellingen worden z.s.m verwerkt
Icon Ruilen is geen probleem

Openingstijden

 • woensdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur
 • winkelbezoek mogelijk
 • bestel online, webshop bestellingen worden z.s.m. verzonden of kunnen afgehaald worden in de winkel

Ons adres

 • Verwoerd Watersport Outdoor & Wintersport
 • Brinklaan 90
 • 1404 GP Bussum (The Netherlands)
 • Telefoon of WhatsApp: +31 356939120
 • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Routebeschrijving